Skapa atmosfär med en vacker kakelugn

En vacker kakelugn är en tillgång för ditt hem som inte bara ger värme, utan också skapar en unik atmosfär. Om din nuvarande kakelugn inte längre fungerar som den ska, kan du få den professionella hjälp du behöver genom Norrköpings Kakelugnsmakeri, läs mer här om dem. Dessutom har de ett imponerande utbud av antika kakelugnar tillgängliga för beställning, vilket kan vara ett sätt att återskapa historiens charm i ditt hem.

Hos Norrköpings Kakelugnsmakeri hittar du inte bara ett omfattande lager av antika kakelugnar, utan de stoltserar även med Sveriges äldsta utställning av dessa konstverk. Deras expertis sträcker sig över ett brett spektrum av tjänster, inklusive:

  • Kakelugnar: Här kan du hitta och anpassa en kakelugn som passar din smak och stil.
  • Järnkaminer: Utöver kakelugnar erbjuder de även vackra järnkaminer.
  • Skorstenar: För säker och effektiv skorstensrenovering och underhåll.
  • Eldstadsplan/golv: För att skapa en snygg och säker eldstad.
  • Byggnadsvård: Om du är intresserad av att återskapa historiska byggnadsdetaljer, har de också en avdelning för det.

Välj mellan olika sorters kakelugnar

Om du inte vet vad för kakelugn du ska ha, kolla gärna in vad som finns. Norrköpings Kakelugnsmakeri erbjuder en mångfald av kakelugnar i olika stilar, inklusive runda kakelugnar, kolonnkakelugnar och rektangulära kakelugnar. Deras skickliga kakelugnsmakare har omfattande kunskap och erfarenhet inom yrket och kan hjälpa dig med alla aspekter av din kakelugn, inklusive skorstensrenovering och relaterade arbeten.

För dig som är intresserad av modernare alternativ erbjuder de också nya gjutjärnskaminer som de kan installera åt dig. Dessutom driver de Norrköpings byggnadsvård, där de bevarar och återanvänder gamla byggnadsdetaljer som dörrar, fönster, golv, beslag, grindar och mycket mer.