När du behöver en minidumper

Du som behöver en minidumper, du vet väl att du kan vända dig till RC Holm? Du kan köpa en minidumper eller hyra en, vilket som passar bäst. minidumprar passar bra:

  • I stall för att hantera avfall eller foder
  • Hos lantbrukare för små jobb
  • I trädgårdar för anläggning eller återställning

Det kan vara bra med denna typ av maskin för att hantera tunga uppgifter utan att behöva ta in en allt för stor maskin. En motordriven minidumper är enkel att hantera och kan komma åt även där det är trångt.

Många bra minidumprar

Om du behöver få tag på en minidumper, så kan du vända dig till RC Holm. Hos dem finns det flera modeller, som alla kommer från Bernards, en dansk tillverkare. Alla minidumprar är av RCD1600 modell men går att få med eller utan självlastfunktion.

Minidumprarna har fyrhjulsdrift, hög och låg växel samt kan köras även i svårare terräng. Denna är enkel att manövrera även då du står på den. Sedan kan du även välja att styra den då du står på marken. När det gäller vikt på lasten så klarar den av upp till 1600 kilo och den kan även klara av att lyfta lasten till 13 graders höjd.

Satsa på en bra minidumper

Dessa minidumprar passar oavsett om du är en trädgårdsmästare, en entreprenör, en murare eller har ett eget uthyrningsföretag. En sådan dumper i miniformat passar även bra att ha på lantgårdar med mera.

Hos RC Holm kan du även hitta andra bra maskiner och verktyg du kan ha nytta av. Du kan med fördel kika in på deras hemsida för att se hela deras sortiment.